De kuleste arrangementene for deg som digger teknologi

De-kuleste-arrangementene-for-deg-som-digger-teknologi

I denne artikkelen skal vi se på noen av de kuleste eventene du som techentusiast kan få med deg. Vi gjør oppmerksom på at på grunn av coronapandemien er det usikkert hvilke arrangementer som blir avlyst eller ikke, men dette er årlige festivaler og messer, som du kan få med deg i fremtiden.

Innenlands

Store techarrangementer er ikke noe det er flust av her til lands, men det finnes likevel noen spennende festivaler og konferanser. Her er noen tips:

De-kuleste-arrangementene-for-deg-som-digger-teknologi-1

*Oslo Innovation Week. Dette arrangementet forgår i en uke, og er i hovedsak ikke et teknologiarrangement, men byr likevel på eventer om teknologi innenfor bærekraftige løsninger,  entreprenørskap og innovasjon. I år har de flyttet arrangementene online, og vi ser særlig frem til  The Oslo-China Tech Summit, som kanskje blir årets mest interessante begivenhet under innovasjonsuka.

*Technology Summit (del av Kongsberg Summit). Denne konferansen gir innsikt i mange spennende trender, men også utfordringer innen teknologi og innovasjon.

*Teknisk Museum. For å oppleve arrangementer i mindre skala, anbefaler vi å følge nettsidene til Teknisk Museum. Slik kan du få med deg hvilke planlagte eventer eller utstillinger, som retter seg mot det feltet av teknologi du er mest interessert i.

*Helt til slutt vil vi nevne Cutting Edge-festivalen, som sist ble arrangert i 2019, etter flere aktive år. Vi håper denne spennende festivalen er tilbake til neste år, når coronapandemien forhåpentligvis har roet seg. Cutting Edge byr på tverrfaglig stoff fra forskere, gründere, teknologer og investorer.

Internasjonalt

Internasjonalt er CES-messen arrangementet som alle technerder drømmer om å få med seg.

I 2021 blir messen heldigital, slik at du kan få med deg alt over nett. Men har du sjansen til å dra i fremtiden, anbefaler vi å sjekke ut denne supermessen. Du kommer til å få en opplevelse du alltid vil huske, med massevis av begeistring og teknologiske overraskelser.

Related posts