Slik oppbevarer du utemøblene dine trygt over vinteren 

Slik oppbevarer du utemøblene dine trygt over vinteren 

I skandinavia er vi godt vant med harde værforhold. I den siste tiden har vi nok mest merket den varme og solfylte sommeren, men vi vet godt at det venter en lang og kald vinter. Da vil vi nok oppleve både snø, regn og vind, og det er viktig at man er klar til å kunne oppbevare tingene sine trygt. 

 

God oppbevaring av utemøbler og annet verktøy vil være med på å forlenge levetiden til tingene dine. Da kan du nyte de år etter år, uten å bekymre deg for at været tar dem.

Putekasser til tekstiler

Når man skal oppbevare puter og andre tekstiler, så passer en putekasse ypperlig. Disse finnes i ulike størrelser og prisklasser, og du kan få en i det designet som passer din uteplass. Det fine med disse er at de kan komme i store størrelser, slik at du har plass til alle puter og tepper som du trenger å stue bort. En putekasse er fin å ha over vinteren og høsten, men også om sommeren. Når du har puter ute lenge så kan de bli ødelagt av vær, selv om sommeren, dersom det er regn eller sterk sol som bleker dem.

En bod til verktøy 

De fleste har også diverse verktøy og utstyr liggende som man gjerne vil oppbevare trygt. Dette kan for eksempel være utstyr til å fikse i hage og hjem, som gressklippere og annet. Den beste måten å oppbevare dette på, er å ha en bod som kan lukkes og låses. Da forsikrer du deg om at tingene dine er trygt oppbevart fra været i skandinavia, og at ingen kan stjele det. En god bod er en smart investering, ettersom den kan brukes til en rekke ting og oppbevaring, og siden den fungerer like godt år etter år.

Vanntett presenning

Noen ting har ikke plass i hverken en putekasse eller i en bod, og da kan en god presenning være løsningen. Større sittegrupper kan stå ute hele året, men de bør beskyttes fra regn og snø. En presenning kan enkelt legges over møblene, og festes med et tau, slik at de står trygt og tørt helt til de skal pakkes opp til våren. Det gjør det også mye enklere, ettersom man slipper å bære ting inn og ut hver sesong.

 

Dette var noen av mulighetene du har for oppbevaring av utemøbler om vinteren og høsten, som vil hjelpe deg med å ta vare på møblene dine hele året.

Related posts