Om oss i Scandimedia

Om-oss-i-Scandimedia

Her på Scandimedia.no skriver vi om nyheter innen teknologibransjen, med hovedfokus på Norge. Hva rører seg i det norske techmiljøet? Hvordan har teknologien hjulpet oss i et historisk perspektiv? Hva slags teknologi ser vi for oss blir lansert i fremtiden? Alle disse spørsmålene og masse mer får du svar på ved å følge nettsiden vår.

Norges rolle i fremtidens verden

Norges techutvikling har økt med årene. Nye startups dukker stadig opp alle steder i landet. Vi nordmenn må tenke nytt, for å sikre velstanden vår når vi går mot det grønne skiftet. Vi kan ikke leve av oljen for alltid. Derfor er startups så viktig, nettopp fordi å øke Norges produksjon av varer og tjenester som er helt nødvendig. Det vil gi flere jobber, og kanskje kan Norge en dag bli en internasjonalt anerkjent gründernasjon, på lik linje med Sverige. Vi vil holde deg oppdatert på alt som rører seg innen Norges teknologibransje. Her finner vi alt fra solcelleprodusenter, firmaer som jobber med A.I-teknologi og cybersikkerhetsløsninger. Norge har bestemt seg for å satse, og med sterk støtte fra Innovasjon Norge, er vi sikker på at mange norske bedrifter kan gjøre det stort i fremtiden.

Vi gir deg siste nytt

Vi har savnet et sted på nettet som samler nyheter om norsk teknologibransje. Det er så mye spennende som foregår akkurat nå, og vi vil hjelpe til med å holde deg oppdatert på alle nyheter innen dette feltet. Vi ser frem til årene som kommer i fremtiden, med stadig ny og bedre teknologi, som gjør hverdagen vår tryggere, enklere og morsommere.

Fremtidens teknologi er nemlig nærmere enn vi tror.